Esta Agua        vs      Rostolls

Sí, sí Este Agua, ja ho sabem, aquest, el de la franja negra és el més perillós!

Hi ha tots els Rostolls? No! Encara falta un bri, Marcel!

_______________________________________________________________________

El líder contra el cuer del grup B. Procurem que tots els equips tinguin el mateix protagonisme, que tots hagin aparescut un nombre de vegades molt aproximat en aquesta secció del blog. El partit podia semblar fàcil pels Rostolls, però els d'Este Agua ens tenen acostumats a competir cada partit fins el final. A l'hora de la veritat, la cosa ha nat canviant així:

Javier Salgado ( Este Agua)

El partit ha tingut una primera part molt equilibrada, 0-0 fins el descans, però en una jugada en la que nosaltres portàvem el perill a la seva porteria, ens piten falta, doble penal a la darrera jugada,  0-1, mitja part. Hem continuat  apretant  tot i rebre el 2-0, finalment hem aconseguit un gol, 2-1, per mitjà del Mikel, que ens tornava a posar en el partit. Després hem tingut unes molt bones ocasions, però el porter d’ells n’ha tret dues de claríssimes. Finalment en una contra ens han fet el tercer.
Partit disputat, bonic i intens. Anem últims,  però continuarem lluitant. La classificació no respon a la realitat. Som un equip dur de guanyar.

Albert Milà “Milú” (Rostolls)

La primera part ha sigut igualada, amb poques ocasions pels dos equips, bé, sí que n'hi ha hagut alguna, però res important. A l’últim jugada doble penal. Això ens ha permès anar al descans més tranquils. La segona part ha sigut més intensa, amb el segon gol ja ens hem vist guanyadors. Hi ha hagut més ocasions i més intensitat. El seu gol no ens ha desestabilitzat, hi ha hagut moltes faltes, hem tingut problemes per organitzar-nos defensivament, però amb el tercer gol del Marc s’ha acabat definitivament.

Anem líders del nostre grup, els hem guanyat tots.

_________________________________________________________________

El partit de la jornada en imatges
Este Agua juga els partits amb intensitat i els prepara a conciència. Aquí els teniu escalfant.

La primera part va ser de domini altern.

Intensitat

... I perill a les dues porteries.

Es disputava cada pilota.

Es lluitava tot.

Aqui a la sortida d'un còrner.

El porter de Rostolls va passar per seriosos problemes amb l'1-2 . Una vegada ....

... i d'altres.

Al final 1-3. Resultats que reafirma cadascú a la seva posició.

dimecres, 30 d’abril del 2014

Imatges de la 26ª jornada

Revolución- Vet. Figaró En joc el segon lloc del grup B.
Revolución liderava la classificació de fair play.

Les banquetes seguien el joc amb tranquilitat.

El porter de Revolución va anar tenint feina.

El partit va ser molt disputat.

El perill anava d'una porta a l'altra.

Empat a 1. El porter atrapa amb seguretat davant una atenta mirada.

"Misto" immmmmmpressssssionant del 9 Figaró.

Empat a 2.

Lluita i disputa ...

Fins al final 2-3 pel Figaró.

Aquesta falta surt fregant el pal tot i els escarafalls de la barrera.

La Banda saca de banda.

El Golfus van mostrar la seva superioritat des de bon començament.

a la banda li anava de mantenir el segon lloc...

... I ho van provar de totes maneres.

El Roger i tota la defensa es mostraven força segurs...

...Anaven fent el seu joc.

El Gerardo en va fer alguna de les seves.

Però al començar la segona part i avançar-se el Golfus per 1-4 va semblar tancar el partit.