Dos equips que no van començar bé, però sembla que últimament han tret prou bon resultats!

dijous, 27 de febrer del 2014

El partit de la 18ª jornada

Revolución   2       Kingkiss   5

Revolución. Sembla que als últims partits no van prou revolucionats, no hi ha manera!

Els reis del petó. I el porter? Quina cara té? També es posarà així quan li tirin un penal?
=================================================================

Si mirem la classificació els favorits per a guanyar el partit són els Revolución, setens classificats i amb cinc punts més que els petoners. El marcador ha anat canviant així:

Martin Cherminando (Revolución)

El partit ha resultat ser bastant lluitat, hi ha hagut moltes faltes per les dues bandes, cosa que ha fet que el partit resultés molt trabat. Crec que puc afirmar que hi ha hagut poc joc i  poc futbol. Ells han quedat amb un de menys quan faltaven 7 minuts però de seguida han tornat a marcar, aquí podem dir que el partit s’ha finiquitat.
Estavem lluitant per fer un salt a la classificació però aquesta mena de partits tan poden caure cap un cantó com cap a l’altre, ara ja serà difícil estar amb els de dalt.
____________________________________

Joan Alcayna (Kingkiss)

El partit ha començat bé, però al cap d'uns deu minuts s’ha escalfat una mica. Hi ha hagut  entrades dures que l’àrbitre ha sabut parar a temps. Després de marcar el primer, ells han arribat a les cinc faltes, hem tingut doble penals i ens hem avançat al marcador i fins arribar a la mitja part amb un clar 0-3. A la segona als 15 minuts aprox. han expulsat un jugador nostre, ens han marcat dos gols i als últims deu minuts hem sabut superar la situació i arribar a final del partit amb un resultat còmode.

Tenim  un equip una miqueta més fluix que l'any passat,  però acabem lluitant cada partit, cosa que ens fa quedar amb un bon sabor de boca.

Imatges del partit de la jornada:

El partit semblava que podria ser força equilibrat.

El porter a cara destapada, va passar per alguna situació de perill.

La defensa dels Kingkiss va controlar bé.

Hi va haver alguna entrada "durilla".
- Señor colegiado, una ayudita!

- Andreu! Saluda.

Però després tira la falta i no l'entra!

El 0-3 a la mitja part semblava un coixí suficient.

La banqueta semblava mirar-s'ho prou tranquil·la.

Amb el 2-3 hi va tornar a haver partit.

2-4 pels Kingkiss.

Canvis a Revolución

No és la mateixa falta d'abans encara que ho sembli. L'Andreu la tira amb tot el bon estil.... però no entra!

Semblava que amb un jugador menys hi tornaria a haver partit, però no va ser així.

- Que si, que te lo digo en serio Marc! Que llevo varios dias viniendo y todavia no los he visto ganar!

dimarts, 25 de febrer del 2014

Imatges de la 18ª jornada

Peres- Miquel Bosch, el derbi estava servit.

Els Peres van començar forts i es van avançar al marcador.

Però MB va començar a apretar.
- Jordi, no sents l'alè al clatell?

Però a mitja part ja estaven 1-3

A la segona hi va haver més gols i Els Peres van retallar diferències...

Per deioxar el marcador 4-6.

Sitos- Rostolls era un partit en principi igualat...

Però el fet d'haver de jugar en inferioritat numèrica va fer que els Rostolls gaudissin de més espais.

Sitos va aconseguir posar-se 2-3.

Però a la segona part van anar augmentant les diferències.

Fins el 3-7 final.

Mitja part MB, un es tapa les orelles, l'altre el cap, així es vpoden entendre?

Vist el resultat els Peres no deurien entendre molt en Pere Subirats.

Pocs Sitos...

... I molt Rostoll!

- Avui som el partit de la jornada!

- Què Busta, t'agraden les meves sabates?

El partit Cara al Bar- Veterans es presentava força igualat.

Partit intens i disputat.

Ben jugat per ambdues parts.

Willy va tenir feina, però com es pot veure en aquesta imatge, la porta estava ben protegida.

Cara al Bar va saber administrar l'avantatge.

Fer d'àrbitre ha de ser realment difícil. Aquí es possible discutir la jugada.

- Va nois aquí s'ha de competir fins al final!
I així va ser!

No calia jugar el partit. El resultat ja era escrit a la samarreta! 1-3   !!!

Partit de champions, La Banda- Golfus, 2n-4t

El partit va ser intens.

Disputat, amb alternatives al marcador, per acabar empatant.
Resultat just.

- Hem de guanyar per intentar aspirar al segon lloc.

- Hem de guanyar per reafirmar la segona plaça.

Els àrbitres en un moment de relax.

Els líders ...

amb els colistes, podria semblar que en sortiria un resultat ajustat.

No va ser així.

Es va poder veure un partit disputat.

El porter d'Este Agua va fer un recital de parades de tota mena, amb moltes intervencions de mèrit.