dissabte, 14 de desembre del 2013

El partit de la 11ª jornada

La casualitat ha volgut que en aquesta jornada hi hagi més d'un partit i més de dos que mereixerien ser-ho. Sitos- Revolución i perquè no La Banda  del Bar-Hoyma, o un duel a la cua? Ens hem decidit per....

Cara al Bar       vs       Els Peres
Dos equips que participen en el torneig des de la seva primera edició. Dos equips de BIR. Dos equips que esperen remuntar posicions després d'un inici irregular. Dos equips, en els que els seus homes sota pals són més que porters.
Serà capaç l'Andreuet de fer-li cap gol al Jaume?
Podrem tornar a comptar amb la presència de l'entrenador del primer equip?

dijous, 12 de desembre del 2013

Imatges de la desena jornada

L'Este Agua es va defensar com va poder.

Però els de Cara al Bar no estaven per concessions!

Algú coneix si per aquí tenim un metge, hi ha molta concurrència, la cosa sembla greu!

L'Este Agua va tenir l'ocasió de fer el segon en aquesta falta.

El Tata Martino, amb el Jordi, instants abans de començar el partit.

La zona d'escalfament és sovint ben concorreguda!

Fins a 4  (QUATRE) pilotes van estavellar els rostolls en els pals de la porteria contrària!

Xut de falta amb tot l'estil!

Els Golfus amb molt poques targetes sembla que es prenen les coses amb filosofia!

- A veure nois! Com ho podem fer per afinar una mica més la punteria?

Com ho farem per sortir-nos-en d'aquesta?

Primer amb superioritat numèrica d'un, després de dos. Això no es pot escapar!

Tant que va costar empatar amb Hoyma i ara perdrem amb el de sota!?

Dues expulsions varen pesar massa!

El Pèric al davant, i accions a la desesperada van servir per facilitar més els contraatacs.

Amb superioritat numèrica no va ser difícil per la Banda del Bar.

Després de força temps els Peres van tenir un partit plàcid!

Els Kingkiss en van pagar les conseqüències!

Aquí tenim una ocasió d'atacs dels Kingkiss, però el Jaume no va tenir molta feina!

Hoyma no va donar opció als Sitos.

Van jugar el partit, coneixent la derrota de Miquel Bosc!

L'1-7 reflexa el que va passar sobre el camp.

I aquesta classe amb l'esquerra que!!!!!!!!!!!!!!!!

dimecres, 11 de desembre del 2013

El partit de la desena jornada

Veterans Figaró  3     Revolución  4

L'equip dels Veterans del Figaró, en clara tyrajectòria ascendent

Revolución, no semblen gaire revolucionaris però han anat millorant a mesura que avança el campionat

El partit de la jornada era protagonitzat per dos equips molt igualats a la taula clssificatòria. Si bé, cal tenir en compte que el Figaró ha anat escalant posicions a les darreres jornades, degut lógicamente a una millora dels resultats. El marcador ha anat canviant així:

Toni Asensio (Figaró)

El deu primers minuts han sigut  nostres, hem dominat, però això ha canviat i els 15 darrers minuts de la primera part han sigut totalment seus. Durant aquesta temps  se n’han anat al marcador. La segona, ha tornat a ser nostra, hem  fallat moltes ocasions que semblaven clares, Ha estat un partit de poder a poder, molt lluitat, però molt net. Vull fer constar que l’àrbitre ha xiulat molt bé.
En quant al nostre equip he de reconèixer que vam tenir un mal inici de lliga. No ens coneixíem gaire,  ara estem remuntant posicions. Aquest resultats ens fa mal, després de guanyar quatre partits seguits no esperàvem això, és un equip com nosaltres, no ens agrada perdre avui.
Ens estem conjuntant, hem de jugar més al toc, de mica en mica s’aconseguirà.
El que volem és competir, i ho hem fet en tots els partits, excepte en un. Volem guanyar, però el primer és competir, no abaixar els braços mai, això ho estem aconseguint.

**********************************************

Victor Alcàntara Martinez (Revolucion)

Força igualat en tot el partit, ha estat molt disputat. El resultat final, amb poca diferència de gols, reflecteix el que s'ha vist sobre el terreny de joc. La primera  part ha sigut fàcil per a  nosaltres, a la segona,  ens han marcat dos gols, això ens ha desestabilitzat i hem passat per dificultats, tot i això hem tingut ocasions que no hem sabut transformar. Hem tingut més ocasions a la segona part i en cavi hem marcat més a la primera.
La majoria de la gent de l’equip som nous, ens anem conjuntant i escalant posicions, ens falten alguns jugadors  per lesions o estudis.
Esperàvem anar més ben classificats, però veiem que hi ha bon nivell aquest any en el torneig i equips realment forts. M’encanta com està organitzat.  Juguem a gust. ens trobem en família.

*******************************************************************
Imatges del partit de la jornada

El partit va començar amb un temteig d'ocasions i respecte mutu.

Quan Revolución van passar a dominar, van aprofitar les ocasions.

El joc va ser intens noble i viril.

Revolucion, va marcar distàncies abans de la mitja part.

El partit era més igualat del que deia el marcador.

Amb 1-3 ens presentem a la mitja part, moment per repassar la primera i preparar-se pel tram final del partit.

Que nano! Per on vols que te la faci passar?

El joc va ser noble, això no vol dir que no hi hagués alguna entrada més dura del compte. Si et demanen disculpes sembla que no fa tan mal oi?

I aquí el dissenyador ( acompanyat pel seu fill) de les samarretes que tan bon resultat estan donant als Veterans. La millora coincideix amb l'estrena.

A la segona, el Figaró va semblar més entonat de cara a porta.

Gol!!! Un instant després que Pelé acabés d'establir el 3-4 definitiu.