El partit de la 19ª jornada

Veterans del Figaró   3               Rostolls       6

Veterans del Figaró, amunt, amunt que encara no es veu l'esponsor.

Rostolls, sembla que es van refent després d'un fluix inici.

Partit per definir qui és qui, el que guanyi tindrà molts números per a jugar la champions amb els sis primers classificats.  Rostolls tenen dos punts més, però a aquestes alçades,  això vol dir molt poc. El marcador ha anat canviant així:

La veu dels portaveus:

Salvador Cañellas  (Veterans del Figaró)

Nosaltres hem anat tocant molt, però no xutàvem mentre que ells han aprofitat les ocasions que han tingut. Cada vegada que han arribat han marcat. Tenien el factor del vent a favor a la primera part, nosaltres quan l'hem tingut, no l'hem aprofitat. El resultat ha estat just, res a dir en aquest aspecta. Hem tingut alguna ocasió més que hauriem pogut aprofitar, i això hauria fet que el resultat fos més ajustat.
Partit bastant net, maco, ben jugat, sense massa problemes per a l’àrbitre. Venim a passar-ho bé.
Ens han fallat els joves, i a més, avui només teniem dos canvis.

Albert Milà (Rostolls)

Hem sortit molt desconfiats, però hem jugat tranquils perquè hem marcat tres gols aviat i això ens ha permès continuar així. Al principi de la segona partit hem sortit adormits i s’han posat 2-3, ens han marcat en un rebot en una contra. Ens han apretat i quan vèiem l’empat, ens en hem anat en el marcador, amb el 2-4 hem tornar a jugar tranquils i ja teníem fet el partit. La segona part ha sigut més intensa. Ara serem dels sis primers i ens tocarà patir a dalt, el nostre objectiu era quedar setens, però si convé lliutarem a dalt. Vull destacar el gol del Raimon i destacar el treball i gols del nou fitxatge,  l’Aleix.

======================================================================
Imatges del partit de la jornada:

Partit intens, amb dos equips que juguen la mateixa "lliga".

Al principi els gols de l'Aleix va marcar les diferències.

El Figaró tocava ...

... I tocava.

Però l'Aleix l'agafava i la ficava a dins!

Amb el 2-3 hi va tornar a haver partit.

Una segona part més lluitada.

El Figaró apretant per aconseguir la remuntada.

Van dominar en moltes fases del partit.

Ara probablement Rostolls s'haurà d'enfrontar amb els sis de dalt.

dimarts, 4 de març del 2014

Imatges de la 19ª jornada

Golfus-Kingkiss, semblava facil pels Golfus.

Però amb 0-3 i penal en contra es van encendre tots els llums vermells.

David i companyia no estaven tan tranquils com pot semblar en aquesta foto.

Més aviat s'hi van haver d'esforçar a fons com es veu en aquesta.

Per acabar remuntant finalment.

Els Peres guanyaven 3-1

Però un parcila 0-4 per Hoyma va capgirar el marcador.

Els líders van haver de defensar la porta amb molts efectius.

Els Peres van tenir opcions fins al final, deuria ser perquè tenien sopporters extra?

La davantera de Peres va tenir opcions d'empatar fins a l'últim moment.

Vam arribar al tram final del partit amb 4-2 per Cara al Bar

Però dos gols ...

I la gran actuació del porter revolucionari ...

..Van portar l'empat al marcador.

Cara al bar apretava de valent

El porter, en un xoc casual va rebre un fort cop.

Va tenir ocasió de lluir-se de nou amb intervencions de mèrit.

...Però no va poder fer res en aquesta jugada. Una dubtosa falta molt discutida per jugadors de Revolución. Jugada estudiada, passada i xut amb poc angle però a dins i 5-4 definitiu al marcador.

Revolución van tenir sensació d'injustícia.