dijous, 3 d’abril del 2014

El partit de la jornada 23

Rostolls    vs        Sitos

Els Sitos s'han reforçat bé i competeixen més, encara que els resultats no acompanyen.

Els Rostolls comencen la segona fase del campionat  com a líders de grup. Sembla que han anat millorant, joc i resultats.

Àlex Serra (Rostolls)

En general estem en la  bona línia,  cada cop juguem millor, defensem bé i fem bon joc. Pel que fa al partit  la primera part hem jugat bé i ens hem presentat a la mitja part amb un  3-0,  la segona part ha sigut més fluixeta, però tot i això hem sentenciat amb dos gols més,  a la segona hem defensat bé i en dues contres hem sentenciat el partit.
La nostra expectativa ara és guanyar la lliga B. Estem força animats perquè anem millorant el joc tal com va avançant el campionat.

_________________________________________________

Per delegació parla en Dani Barrera

Vam començar bé el partit, vam aguantar el 0-0 força estona i creant ocasions de gol, però no vam saber aprofitar la superioritat numèrica inicial per avançar-nos al marcador. Poc abans de la mitja part, amb el 3-0 ja vam com desconnectar.
Personalment estic content d'estar a Sitos, m'han acollit molt bé a l'equip.
El nostre objectiu ara és agafar millor forma per fer un bon paper a la copa.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ima5rges del partit dela jornada:

En Rostolls van tenir bones ocasions, com aquesta que en Jordi Bassa no aprofita.

El portaveu de l'equip lamenta una nova ocasió perduda.

Puig, el porter de Sitos ens té acostumats a bones actuacions, en aquesta ocasió s'avança a un intent de rematada del Marcel.

Menjar herba no és sà, i si és artificial encara menys.

La fase inicial del partit va ser intensa, fins i tot hi va haver algun lesionat ...

... Però entra en Tata Martino i tot arreglat!

El domini en el marcador va ser de Rostolls.

I en el joc també, especialment després del 3-0.

dimecres, 2 d’abril del 2014

Imatges de la jornada 23 o la 11?

Primer partit de la segona fase. Primer després de canviar a horari d'estiu, juguem amb llum artificial, però el cel encara és BLAU!!!!

El Willy Caballero va tenir molta feina. Aquí treu amb la mà, amb tota la potència.

Cara al Bar es va avançar en el marcador ...

Hoyma va haver d'apretar amb força  ....

La porta de Cara al Bar va passar per situacions complicades ...

Però al final empat a dos, fora dels pronòstics.

A mitja part, Cara al Bar deuria planejar-ho molt bé.

Hoyma va tenir un partit complicat.

El partit entre Kings i Vet. Figaró es presentava molt igualat.

Encara que ho pugui semblar pel lloc on és el porter, no va ser gol.
Però aquí ...

Xut potent ...

... I celebrem el gol.

El partit va ser intens, algú va necessitar assistència. Al final victòria pel Figaró 3-1.

Mentrestant el Presi discutint la jugada amb el públic assistent.

Banquetes plenes, és el moment d'ajustar coses, més o menys, tothom és entrenador.

Ha arribat l'hora de la veritat i Miquel Bosch no està per sorpreses.

Va jugar amb intensitat, aquí en teniu la prova.

Els Golfus van fer el que van poder.

Però MB va voler assegurar el partit.

Al final el resultat potser va ser massa contundent ...

Pel que s'havia vist sobre el terreny de joc.

Esteagua- Revolución semblava fàcil pels primers ...

Però Esteagua, encara que estigui a la cua. competeix i lluita tots els partits. Aquí en teniu la mostra.

Revolución va haver de lluitar fins al final.

Per acabar imposant-se 4-2