dimarts, 22 d’octubre del 2013

El partit de la jornada 3

Sitos    4                     Kingkiss    2

El dos equips es trobaven a la tercera jornada després de perdre tots dos en les dues inicials. El marcador va anar així:

Juan Rodriguez (Kingkiss)

La  primera part ha sigut molt igualada, tan en el joc com en ocasions. A la segona, els Sitos se n’han anat en el marcador i ja no hem pogut fer res per recuperar la igualtat que imperava a la part inicial del partit. Incomprensiblement l’àrbitre ens ha anul·lat un gol que a nosaltres ens semblava legal, si s'aplicava la llei de l'avantatge. Ha sigut un partit jugat amb virilitat però amb noblesa per ambdues parts.

Ivan Muñoz ( Sitos)

Primera part disputada, en la que a l’últim minut, l’arbitre ha vist un penal en contra, inexistent, que ens ha descol·locat emocionalment. A la segona part hem sortit a guanyar el partit i ens hem acabat imposant 4-2.
Aquest any som un grup nou, barreja de diferents equips, això comporta que tinguem diferents sistemes de joc. Ens estem acoblant els uns als altres i ens costa aconseguir resultats. Esperem anar millorant partit a partit en companyonia i en esforç per millorar també el joc i el grup humà.
El nostre nom ve del bar Sitos de Bigues i Riells i de Multitext, una empresa d’estampació de Barcelona.
Portem quatre anys participant en aquest torneig perquè creiem que la organització està força bé.

Imatges del partit de la jornada

- Andreu, escolta bé totes les indicacions...

... Ja que n'hi ha d'altres que no estan per la feina.

- Atenció nois a la segona part hem de rematar la jugada. Penal o no ara ja és igual. Pensem en la segona!

I la segona seria decisiva.

Tensió, nervis, còrner, perill!

Imatges jornada 3

Clicant sobre la foto, augmenten les mides.

Segant el rostoll, arran, arran.

Sí, sí, la victòria va ser molt clara!

Distensió i tranquil·litat.

Pulint detalls per a la segona part

Relax, revisió de botes.

- Escolta. Ja vas llegir les normes que regeixen el torneig publicades al blog la setmana passada?